Medewerker Financiële Administratie M/V/X

Solliciteer nu

Medewerker Financiële Administratie M/V/X

Heb jij cijfermatig inzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om te werken in een behulpzaam team? Gaat jouw hart sneller kloppen van een gestructureerde financiële administratie en werk je graag voor een organisatie die zich inzet voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? En wil je bovenal een bijdrage leveren aan de waarde van werk binnen Pantar?

Pantar is het grootste sociaal ontwikkelbedrijf in Amsterdam en Diemen. Een kleurrijke en diverse organisatie die in een beperking geen beperking ziet. Bij Pantar krijg je een baan waar je écht impact kan maken en tegelijkertijd jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

Een kijkje in de wereld van deze rol

Je valt als Medewerker Financiële Administratie direct onder de Manager Financiën en Control. De afdeling bestaat naast een Coördinator Financiële Administratie uit twee directe collega’s.

Als Medewerker Financiële Adminstratie heb je de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat onze debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie nauwkeurig en compleet wordt vastgelegd. Je hebt een belangrijke rol in het bijhouden van onze financiële administratie, waardoor deze altijd up-to-date en foutloos is.

Jouw inspanningen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat betalingen altijd tijdig en precies worden verwerkt. Hierdoor dragen jouw acties rechtstreeks bij aan het succes van ons bedrijf en onze relaties met klanten en leveranciers.  

In deze functie ben je het meest succesvol wanneer je beschikt over...

Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en klantgerichtheid. Je bent altijd punctueel en zorgt ervoor dat financiële gegevens en documenten juist, volledig en tijdig worden geregistreerd. Wanneer klanten vragen hebben over facturering of betalingen, reageer je snel en klantgericht en streef je ernaar om hun vragen effectief op te pakken.

Om in aanmerking te komen voor deze rol, vragen we minimaal een afgeronde MBO/MEAO opleiding in de richting van administratie en economie. Je hebt tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder beschik je over aantoonbare kennis van en ervaring met relevante financiële applicaties.

Tik je niet elke box (nog) af? Solliciteer dan toch, want waarschijnlijk breng je weer andere mooie skills mee waar wij nog niet aan gedacht hebben!

Naast het feit dat je werkzaam zult zijn voor het grootste (maar vooral leukste) sociaal ontwikkelbedrijf van groot Amsterdam, biedt Pantar uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

• Salaris: Salaris schaal 7 van de PGA (maximaal € 3.612,- bruto op basis van 36 uur per week). Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je naar eigen wens kunt inzetten. Tegemoetkoming ziektekostenverzekering én collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis en Centraal Beheer Achmea. Thuiswerkvergoeding volgens de PGA;
• Uren: Je bent 32-36 uur per week beschikbaar;
• Werksfeer: Een informele werksfeer en een plek waar samenwerking centraal staat;
• Hybride werken: Bij Pantar werk je op ons hoofdkantoor in Diemen en/of vanuit thuis. Er bestaat de mogelijkheid om jouw uren flexibel in te delen;
• Verlof: Werk je fulltime? Dan geniet je van 144 wettelijke- en 50,4 bovenwettelijke verlofuren op jaarbasis. Je kunt daarnaast extra verlof aankopen via het IKB. Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden;
• Reizen: Pantar biedt een kilometervergoeding én een fietsplan;
• Persoonlijke ontwikkeling: Bij Pantar is jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling ook belangrijk. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om webinars, workshops en interne trainingen te volgen.

Wie zijn wij?

Werken bij Pantar is werken bij een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Bij Pantar geloven we namelijk dat iedereen waarde heeft. Het maakt niet uit waar je in gelooft, hoe oud je bent, of je een arbeidsbeperking hebt, waar je vandaan komt en op wie je valt. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw bijdrage aan onze doelstellingen

Pantar is in verandering. Om een beter en toekomstbestendiger bedrijf te worden met als doel om mensen met een afstand op de arbeidsmarkt nog beter te kunnen begeleiden in werk. Bij Pantar werk je in én aan de samenleving.

Wat denk jij? Is deze functie een schot in de roos?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteren doe je via onderstaande knop tot uiterlijk 14 december 2023. Als je vragen hebt, kun je ook direct contact opnemen met Alex Middel via 06-53586370 of alex.middel@pantar.nl.

In het kader van de vertrouwelijkheid van de functie maakt het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vast onderdeel uit van onze indiensttredingsprocedure.