Bas (Accountmanager)

“De uitdaging voor mij binnen Pantar is het goed neerzetten van mijn rol als Accountmanager.

Binnen Pantar krijg ik veel ruimte om mijn expertise met de organisatie te delen en mijn rol als accountmanager nog beter neer te zetten. Draagvlak krijgen binnen de organisatie en het goed vertalen van onze diensten naar mijn klantrelaties zijn mooie uitdagingen”.

“Als accountmanager bij Pantar moet je niet alleen kijken naar nieuwe klanten binnenhalen maar komt er ook bij dat het werk moet aansluiten bij onze medewerker en hun ontwikkeling. Hier liggen nog mooie kansen binnen andere branches zoals de bouwsector en techniek”.

Renata (Communicatie adviseur)

"Ik ben nog nooit zo enthousiast uit een eerste sollicitatiegesprek gekomen. In de auto was ik al communicatiestrategieën aan het bedenken – dat enthousiasme voel ik nog elke dag! Het vertellen van de organisatieverhalen “storytelling”, de trots van medewerkers naar boven halen. We zien zoveel mooie dingen!"

Ursula (Afdelingshoofd Industrie)

"Elke dag is anders – dat geeft me energie! Op een dag ben ik in gesprek met teamleiders over de productie, stem ik af met andere afdelingshoofden over hoe we de werkomstandigheden kunnen verbeteren en spreek ik ook met de klant wat we in de toekomst van elkaar kunnen verwachten. Daarnaast loop ik elke dag een rondje om alle medewerkers gedag te zeggen – medewerkers moeten goed kunnen werken en plezier hebben. Dat is essentieel!"