Werkbegeleider Industrie/Techniek M/V/X

Solliciteer nu

Werkbegeleider Industrie/Techniek M/V/X

Hou jij van diversiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk? Vind je het een uitdaging om sturing te geven aan de individuele ontwikkeling van medewerkers en barst je van de energie om samen met hen te zorgen voor blije en tevreden opdrachtgevers? En wil je bovenal een bijdrage leveren aan de waarde van werk binnen Pantar?

 

Pantar is het grootste sociaal ontwikkelbedrijf in Amsterdam en Diemen. Een kleurrijke en diverse organisatie die in een beperking geen beperking ziet. Bij Pantar krijg je een baan waar je écht impact kan maken en tegelijkertijd jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

Een kijkje in de wereld van deze rol

Als werkbegeleider ben je onderdeel van het werkbedrijf Industrie/Tech. Je valt direct onder de Manager Werkbedrijf en werkt nauw samen met collega-werkbegeleiders en een tweetal werkcoördinatoren. In zowel onze productiehallen in Diemen en Amsterdam Noord, werken we met elkaar aan de orders van onze klanten. Denk aan het maken van licht armaturen, controleren van Schipholkarren en het assembleren van fietsen.

Je begeleidt een team van circa 50 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doe je samen met de coach, die de regie heeft op de ontwikkeling en plaatsing van de medewerkers. 

Als werkbegeleider voer je regie op de uitvoering van de werkzaamheden, organiseert en coördineert de werkprocessen op de werkvloer. Je wijst werkzaamheden toe en draagt hierbij zorg voor een gestructureerde planning en een kwalitatief goede en tijdige afhandeling. Ook heb je contact met de klanten waarvoor je werkt. Je faciliteert de medewerkers, zodat ze hun werk veilig, efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

In deze functie ben je het meest succesvol wanneer je beschikt over...

Een hoge mate van klant- en oplossingsgerichtheid; je weet de klantvraag helder te vertalen naar concrete werkzaamheden voor de medewerkers en denkt graag mee over eventuele knelpunten. Verder haal je energie uit het coachen van medewerkers om het beste uit de mensen én uit het werk te halen. Daarnaast dien je richting en sturing te geven aan medewerkers, waarbij je jouw stijl van leidinggeven aanpast aan de betrokken medewerker of groep.

 Je hebt goede technische vaardigheden en technisch inzicht. Je beschikt over  een paar gouden handen en een “voor alles is een oplossing” mentaliteit. Werkervaring in een productieomgeving is handig, maar niet noodzakelijk wanneer je bereid bent om hierin te ontwikkelen. Verder beschik je over mbo werk- en denkniveau en kennis en ervaring in een leidinggevende rol.

Bij ons draait het om vakmanschap en praktisch inzicht. We zijn op zoek naar iemand die niet bang is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken en die beschikt over een echte 'hands-on' mentaliteit. Of je nu ervaring hebt als vakman in een specifiek ambacht of je technische vaardigheden op een andere manier hebt ontwikkeld, wij willen jouw talent verwelkomen in ons team. Bij ons komt ambacht en techniek samen, en als jij graag deel wilt uitmaken van deze inspirerende omgeving, dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag!

Naast het feit dat je werkzaam zult zijn voor het grootste (maar vooral leukste) sociaal ontwikkelbedrijf van groot Amsterdam, biedt Pantar uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

• Salaris: Salaris schaal 8 van de PGA (maximaal € 4.244,- bruto op basis van 36 uur per week). Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je naar eigen wens kunt inzetten. Tegemoetkoming ziektekostenverzekering én collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis en Centraal Beheer Achmea. Thuiswerkvergoeding volgens de PGA;
• Uren: Je bent 32-36 uur per week beschikbaar;
• Werksfeer: Een informele werksfeer en een plek waar samenwerking centraal staat;
• Verlof: Werk je fulltime? Dan geniet je van 144 wettelijke- en 50,4 bovenwettelijke verlofuren op jaarbasis. Je kunt daarnaast extra verlof aankopen via het IKB. Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden;
• Reizen: Pantar biedt een kilometervergoeding aangepast op jouw reisbeweging met als doel duurzaam reizen te stimuleren én een fietsplan;
• Persoonlijke ontwikkeling: Bij Pantar is jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling ook belangrijk. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om webinars, workshops en interne trainingen te volgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen werktalent heeft. In de regio Amsterdam bieden wij aan ruim 2500 mensen met een arbeidsbeperking werk, begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Wij zijn Pantar.

Wat denk jij? Is deze functie een schot in de roos?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteren doe je via onderstaande knop tot en met 5 juni 2024. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Manager Werk Martijn van ‘t Hek (06-25163738/ martijn.van.t.hek@pantar.nl).

In het kader van de vertrouwelijkheid van de functie maakt het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vast onderdeel uit van onze indiensttredingsprocedure.

De sollicitatieprocedure

Sollicitatie indienen

Stuur je CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton

CV screening

Ons wervingsteam beoordeelt sollicitaties en selecteert geschikte kandidaten
Interne kandidaten worden altijd uitgenodigd voor een gesprek

Eerste kennismakingsgesprek

Met de manager en een HR Adviseur leer je elkaar beter kennen en bespreek je achtergrond en motivatie. De kennismakingsgesprekken staan gepland in de week van 10 juni.

Tweede gesprek en referentiecheck

Kennismaking met collega's, mogelijke rondleiding. De tweede gesprekken staan gepland in de week van 17 juni. De laatste kandidaten ondergaan een referentiecheck

Arbeidsvoorwaardengesprek

Er zal een gesprek plaatsvinden met betrekking tot de invulling van deze rol binnen het werkbedrijf en evt. wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij Pantar!

Na acceptatie zorgen we voor een vlotte onboarding op jouw nieuwe afdeling en informeren we de organisatie over jouw nieuwe rol

In het kader van de vertrouwelijkheid van de functie maakt het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vast onderdeel uit van onze indiensttredingsprocedure.