Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie

Ontdek nieuwe mogelijkheden bij Pantar! Pantar staat altijd open voor enthousiaste nieuwe collega's die graag een verschil willen maken. 

Wie zijn wij?

Werken bij Pantar is werken bij een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Bij Pantar geloven we namelijk dat iedereen waarde heeft. Het maakt niet uit waar je in gelooft, hoe oud je bent, of je een arbeidsbeperking hebt, waar je vandaan komt en op wie je valt. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw bijdrage aan onze doelstellingen.

Pantar is in verandering. Om een beter en toekomstbestendiger bedrijf te worden met als doel om mensen met een afstand op de arbeidsmarkt nog beter te kunnen begeleiden in werk. Bij Pantar werk je in én aan de samenleving. 

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen werktalent heeft. In de regio Amsterdam bieden wij aan ruim 2500 mensen met een arbeidsbeperking werk, begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Wij zijn Pantar.

Ook al hebben we momenteel geen (relevante) vacatures, we nodigen je graag uit om een open sollicitatie in te dienen via onderstaande sollicitatiebutton.